Centenars de nens i nenes participaran a les cloendes dels jocs escolars i del Pla de l’Entorn

Dimecres, 25 de maig, a partir de les 17 hores, es farà a l’escola l’Areny  l’acte de cloenda del Pla Educatiu d’Entorn, un programa cogestionat per l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya que ofereix activitats de tota mena tant en horari lectiu com fora de l'horari escolar.

L’acte, amb diferents actuacions i activitats, servirà per posar el punt i final a un curs ple d’iniciatives culturals i socials en les que han participat centenars de nens i nenes d’escoles de la ciutat en tallers tan diversos com ara castellers, tabals, teatre, contes, maquillatge i circ, entre d’altres.

El Pla Educatiu d’Entorn és una forma de compartir i obrir les escoles a la ciutadania. A Cornellà les activitats es desenvolupen a escoles de diferents barris en col·laboració amb les entitats de la ciutat.

Cloenda de l’esport en edat escolar a Can Mercader

D’altra banda, dissabte, 28 de maig, a partir de les 9 hores, les famílies i els seus fills i filles estan convocades a la festa esportiva que també tanca la temporada d’esport escolar a la ciutat i en la que participen cada any centenars de nens i nenes.

A més del lliurament de trofeus als equips més destacats, s’obriran més d’una trentena d’activitats esportives i lúdiques de tota mena, partits de futbol, de bàsquet, de rugbi, activitats d’escalada, minigolf, inflables, curses… i moltes més. Només cal tenir ganes de divertir-se i passar una bona estona.