Obert el període de matrícula per la Universitat d’Estiu de les Dones

Descarrega el Programa

Departament de Polítiques de Igualtat

Com cada estiu des de fa quatre anys, el Centre d'Informació i Recursos per a les Dones (CIRD) de l’Ajuntament de Cornellà i la Universitat de Barcelona (UB) organitzen la Universitat d’estiu de les Dones (UED), una universitat que ofereix una formació alternativa en matèria d’igualtat de gènere. L’objectiu és actualitzar coneixements, intercanviar informació i analitzar, des de la perspectiva de gènere, temes d’actualitat.

El període de matrículació s’obre el 25 de maig. Distribuïts al llarg d'una setmana, de l’11 al 15 de juliol, els cursos de la UED formen part de l’oferta formativa d’Els Juliols, els cursos d’estiu de la UB, estan oberts a tothom i es desenvolupen a les instal·lacions del Citilab.

Els cursos versen sobre quatre àmbits: Cinema i Teatre, Finances, Misticisme i dones que es fan visibles a l’espai públic. A més, com a novetat, en aquesta edició s’han organitzat dues taules rodones transversals al cursos acreditats sobre "La prostitució avui: cap a on volem anar" i La visió masculina davant  l’evolució de les dones” en el que hi podran participar totes i tots els alumnes matriculats. I com sempre, no faltaran les activitats complementàries.

La IV Universitat d’estiu de les Dones està oberta a tothom, a persones que  vulguin complementar els seus estudis o, senzillament, enriquir el currículum personal. Per poder-hi participar, doncs, no es requereix cap requisit especial, més enllà de la curiositat i les ganes d'aprendre i de prendre part en aquesta activitat.

Tota la informació sobre la inscripció i la matrícula podeu trobar-la al web www.ub.edu/estiudones, al telèfon 93 402 02 02 i a l’Oficina d’Atenció al Públic de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (passadís annex al Vestíbul principal).