L’Escola Oficial d’Idiomes de Cornellà obre la preinscripció presencial els dies 2 i 5 de setembre

Web de l'EOI de Cornellà

Cornellà tindrà una Escola Oficial d’Idiomes (EOI) a partir del mes setembre. La nova escola estarà ubicada a un edifici annex a l’antic Ignasi Iglesias, al barri del Pedró. És un edifici construït per l’Ajuntament dues plantes i un total de 750 metres quadrats. Disposarà de 9 aules i tindrà capacitat per acollir 359 persones.

Inicialment els idiomes que s’impartiran seran anglès (primer, segon i tercer nivell) i francès (primer i segon). Segons la Generalitat, el procés de matriculació serà del 1 al 5 de setembre a través dels mitjans on-line, i presencial, els dies 2 i 5 de setembre. Les classes s’iniciaran el 19 de setembre. Per accedir a l’EOI és requisit imprescindible tenir 16 anys complerts l’any en què es comencin els estudis.

L’Escola Oficial d’Idiomes depèn del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya que gestiona i articula tots els procediments pedagògics i administratius. Són centres públics d’ensenyament d’idiomes moderns per a adults, de nivell no universitaris.

Més endavant es podrà consultar tota la informació a la pàgina oficial d’EOI o trucant al telèfon: 93 377 81 77.