La Trobada d'entitats i la Fira de la Solidaritat ens acosten al setembre a la vida associativa

Els dies 24 i 25 de setembre el Parc de la Infanta acollirà la VIII Trobada d'Entitats i es convertirà en un gran aparador perquè la ciutadania conegui els projectes i activitats que desenvolupen les entitats de Cornellà, que agrupen a milers de persones.

La Trobada, que comptarà amb més de 60 entitats, s'inaugurarà divendres, 23 de setembre al Citilab. Dissabte, dia 24 a la tarda i diumenge, 25, durant tot el dia, les entitats s'instal·laran en diferents carpes al llarg del Parc on donaran informació i faran demostracions de les seves activitats.

A més, hi haurà un escenari central on tindran lloc actuacions, espectacles i exhibicions de tot tipus.

21 entitats exposen els seus projectes solidaris

En el mateix marc, tindrà cabuda la 12a. Fira de la Solidaritat per a la Cooperació sota el lema "La Infància, responsabilitat de tots, responsabilitat de futur". El compromís: conscienciar la ciutadania i recollir suport i implicació. Al Parc de la Infanta s'hi instal·larà una carpa central on es faran debats i exposicions sobre els drets dels infants, a més d'altres activitats com ara tallers de danses del món, danses etíops, un tast de cuina de diferents països i jocs per la diversitat.

Les dues jornades de la Fira es complementen amb altres activitats que es faran al llarg del mes de setembre i octubre a diferents espais de la ciutat.

Descarrega més informació