Cornellà habilita un nou accés adaptat a la xarxa de transports públics des del barri Centre

L’Ajuntament de Cornellà obre un accés adaptat des de la Plaça Prat de la Riba  que millora la comunicació dels veïnes de barri Centre a la xarxa de transports públics de la ciutat. La remodelació d’aquesta plaça suposa la incorporació de rampes per suprimir les barreres arquitectòniques existents (escala) i de parterres enjardinats, jocs infantils i nou mobiliari urbà.

Amb aquest nou enllaç, es millora la cohesió de Cornellà des dels diferents barris a l’intercanviador metro-tren-tramvia i es completa la xarxa d’accessos de la ciutat des dels quatre punts cardinals: Gavarra/Sant Ildefons, gràcies al viaducte; el Padró, amb l’ampliació de la via que enllaça des de la carretera d’Esplugues-sector Siemens i Fontsanta-Fatjó, a través d’un pas subterrani.

Un aparcament amb capacitat per a 253 cotxes

A la mateixa plaça, s'ha construït un aparcament subterrani municipal. Consta de dues plantes amb capacitat per a 253 cotxes, 6 places de moto i 8 trasters, amb una superfície total construïda de 6.896,68 metres quadrats.

L'accés rodat es realitzarà des de la rotonda Av. Alps-Ctra Esplugues i disposa de tres accessos per a vianants a més d'un ascensor, per a facilitar l'accessibilitat.

Primera planta d'aparcament en rotació

Donada la seva proximitat a diversos edificis institucionals -l'Ajuntament, la seu de l'Agència Tributaria i els Jutjats- a la primera planta hi ha dos tipus de places: unes, de rotació, amb el pagament fraccionat, i altres, de lloguer amb contracte mensual però sense plaça assignada; aparquen allà on hi ha un lloc buit.

La segona planta íntegra està destinada a la compra i al lloguer. En el web de PROCORNELLÀ www.procornella.cat es pot trobar tota la informació detallada.