El Citilab compleix quatre anys i ja arriba als 5.450 socis

El Citilab compleix quatre anys de la seva posada en marxa i ho fa amb 5.450 socis. Aquest laboratori de noves tecnologies ofereix cursos de formació bàsica, especialitzats i diversos projectes orientats a diferents públics: gent gran, professors, empresaris i persones interessades en els videojocs, la música i la comunicació 2.0. A més, ofereix la possibilitat de realitzar visites al centre per esbrinar quines iniciatives s’adeqüen a les necessitats de cadascú.

El 14 de novembre inicia la seva activitat un nou grup d’adaptació. Aquest col·lectiu rep formació bàsica com l’ús del ratolí, el correu electrònic, la cerca d’informació i la creació de carpetes. Es tracta d’un curs pont per després poder formar part d’algun dels diferents projectes de treball que el centre desenvolupa.

Més de 100 usuaris comencen els cursos de formació

Com cada any, aquest curs el Citilab ha obert els seus grups de formació de noves tecnologies i Internet i ja hi ha més de 100 persones inscrites. La formació al Citilab està orientada a la pràctica i a la construcció de projectes del seu interès. Ara per ara hi ha set grups consolidats i dos en procés de formació, amb uns 50 usuaris que treballen alhora que aprenen i altres cinc grups d’adaptació amb 50 alumnes més. Per altres opcions de formació específica, com Scratch, Scratch for Arduino o el Curs de Videojocs i Realitat Virtual, qualsevol altra informació del centre o assistir a una visita es pot consultar www.citilab.eu o enviar un correu a cursos@citilab.eu