Màgia, il·lusió i multitud d'activitats per rebre el Nadal

La ciutat és a punt de rebre el Nadal. Les botigues decoren els seus aparadors, aviat s'encendran les llums al carrer i les primeres nadales comencen a sonar. Les activitats es multipliquen: concerts, pessebres, exposicions, tallers infantils… Tot ens recorda que la màgia s'apropa.

El Castell acollirà la presentació del “Conte Nit de Reis”, les biblioteques centren la seva hora del conte amb relats nadalencs i la Sala Ramon Romagosa serà l'escenari dels Pastorets el 18 i el 26 de desembre així com el 8 de gener.

Pessebres i figures gegants

La font de la plaça de l'Església tornarà a acollir aquest any, per segon nadal consecutiu, un pessebre gegant amb figures de fins a 1,25 metres. Estarà instal·lat a partir del 18 de desembre, dia en què es presentarà a les 12 del migdia amb nadales. A més, es podrà contemplar altres pessebres en la parròquia de Santa María i en el local social dels Amics de la Sardana.

Nadales i cors

Les actuacions musicals són un altre plat fort. Cornellà acollirà més de set concerts en menys de 15 dies. A més de cantar als diferents mercats, el Grup Anea, l'Associació Fills de Almachar, l’Orfeó Catalònia, la Coral Nova, la Coral Auria, l'Associació Extremenya San Isidro Labrador, la Penya Dominó… Les entitats de Cornellà ambientaran amb música els diferents racons del municipi. Per la seva banda, l’Auditori acollirà la XV trobada de cors nadalencs “Memorial Francisco Guzmán” el 17 de desembre a les 21 hores.

La Fira de Nadal obrirà les seves portes el dissabte 17 de desembre

La Fira de Cornellà acollirà la Fira de Nadal del 17 al 31 de desembre. Més de 8.300 metres per gaudir de propostes lúdiques i formatives on els nens i les nenes d’entre 2 i 14 anys ho passaran d’allò més bé. Des de manualitats a jocs de taula, tallers per conèixer els valors mediambientals i consoles Nintendo per a aquells que prefereixen activitats més tranquil·les. Però també castells inflables, espais reservats per la Wii, animacions de pallassos, balls de gegants i exhibicions de foc. Gairebé 15 dies de diversió per a tots i totes.

S'acosta la Nit de Reis

De l’1 al 4 de gener, Can Mercader es convertirà en un campament oriental on no faltaran els contes del món, els malabars, les animacions interculturals i la mostra d’oficis artesans, així com la dansa del ventre, tallers per treballar la solidaritat i moltes sorpreses més (de 18 a 21 h). I abans, del 26 al 30 de desembre, la Torre de la Miranda obrirà les seves portes per a què aquells que ho desitgin, visitin el laboratori del Mag Maginet i coneguin els seus últims experiments màgics (de 17 a 20 h).

Activitats de Nadal i Reis