Entre tots construïm la pau 2012

Departament de Solidaritat

La pau no és únicament l'absència de la guerra; mentre hi hagi pobresa, racisme, discriminació i exclusió difícilment podrem assolir un mon de pau". Rigoberta Menchu (Premi Nobel de la Pau, 1992)

Durant els mesos de gener i febrer Cornellà de Llobregat acull diverses activitats dins el cicle Entre tots construïm la pau 2012, amb l'objectiu de fomentar la cultura de la pau i la no-violència. Moltes de les activitats estan centrades en el món educatiu i a les biblioteques de la ciutat.

Descarrega el programa 'Entre tots construïm la pau 2012'

Des del 13 de gener s'inicien activitats com l'exposició i xerrada "dolç, amarg, suau... La vida dels refugiats sahrauís als campaments d'Algèria", que es realitza a l'institut Miquel Martí i Pol, o l'activitat "Paraigües per la Pau", que implica la pintura i la decoració de paraigües per mostrar missatges per la pau des de la perspectiva dels infants i joves, als esplais de la ciutat, i que culminarà el 4 de febrer amb una festa a la plaça de Catalunya.

El cicle està organitzat per l'Ajuntament de Cornellà a través del Punt de Solidaritat i els centres escolars: Els Pins, L'Areny, Betània, Mare de Deu de Montserrat, Martinet, Torre de la Miranda, Jacint Verdaguer, Sant Miquel i Santa Eulàlia; i els Instituts Miquel Martí i Pol, Maria Aurèlia Capmany i Esteve Terradas i Illa; a més de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà.

Compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i IRENIA i hi col·laboren: AMPA Escola Anselm Clavé, Espai Jove Sant Ildefons, Espai Jove Riera Centre, CIJ Mowgli, CEIJ Gavina, CIJ Sanfeliu-Sant Ildefons, Mijac Els Esquirols, Grup d'Esplai Vol i Vol, Esplai Fontsanta i IEFC (Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya).

+ INFORMACIÓ:
Punt de Solidaritat
(c/Mossèn Andreu, 17)
Tel. 933762800 / email: punt-solidaritat@aj-cornella.cat
Horari d'atenció: dilluns a divendres de 16 a 21 h