Jornada lúdica i formativa per a famílies al Parc Esportiu Llobregat

Departament de Polítiques de Família

Emmarcat en el projecte Família i Valors del Departament de Polítiques de Família, i conjuntament amb el Parc Esportiu Llobregat, l'Ajuntament de Cornellà organitza el dissabte 25 de febrer una jornada lúdica i formativa, pensada perquè hi participin les famílies, tant pares i mares com els seus infants.

La jornada se centra en el taller "La Responsabilitat: model a imitar o valor a desenvolupar?", impartit per professionals del Gabinet Fasap psicòlegs, mitjançant la metodologia Coaching, i se celebrarà al Parc Esportiu Llobregat. A les 10.30 està previst l'arribada de les famílies, i a les 11.00h comença el taller.

Simultàniament hi haurà 3 espais de Ludoteca i 1 taller per als més petits:
·Ludoteca 0-3 anys amb acompanyant adult.
·Ludoteca 4-6 anys i 6-8 anys.
·Taller de manualitats de 7 a 10 anys a càrrec d'Artcrenata.

Aquestes activitats finalitzaran a les 13 h aproximadament. A totes les famílies assistents se'ls entregarà una invitació familiar per poder accedir a la tarda entre les 17,30 i les 19,30 hores, a les instal·lacions del Parc Esportiu, la piscina coberta per a totes les edats (els menors han d'anar acompanyats d' un adult), i la Ludoteca, adreçada a infants entre 0 i 8 anys (els menors de 3 anys han d' estar acompanyats d' un adult).

La data límit d'inscripció és fins el 21 de febrer.