El Parc Esportiu inicia una nova etapa amb una oferta àmplia i variada

Gestionat per l'empresa municipal Precsa, aquest equipament esportiu municipal de primer nivell amplia la seva oferta tant en tipus d'abonament (horari complet, matins de 7 a 15 h o caps de setmana), com en activitats dirigides, amb un 30% més de classes a la setmana, incloent noves disciplines. Dintre de la nova oferta, les fins de setmana es realitzaran activitats per a les famílies, com "Tothom a l'aigua" o "Jocs en família".

Així mateix, s'han actualitzat les tarifes amb l'objectiu de beneficiar a tots els col·lectius (famílies, joves, persones majors i persones que treballen en la nostra ciutat) i respondre a les diferents necessitats dels usuaris.

El Parc Esportiu Llobregat és un gran complex esportiu multidisciplinar de caràcter públic, polivalent, ampli i dotat de les més modernes infraestructures per a la pràctica d'un gran nombre d'activitats esportives tant de fitness com aquàtiques. Compte amb tres àmbits d'activitat clarament diferenciats: zones de fitness i màquines, zona d'aigua i un gran pavelló poliesportiu per a la pràctica de diferents esports i la realització d'esdeveniments culturals i socials de caràcter nacional i internacional amb capacitat per a 2.500 persones.

Al voltant de 800 metres quadrats de sales

El complex compte amb dues sales per a la pràctica de classes dirigides per monitors especialitzats d'una gran varietat de disciplines com aerodance, step, aeròbic, etc. També hi ha dues sales de fitness, de pes lliure i de estiramientos, equipades amb màquines d'última generació i equips de musculación, zones de tonificación, etc.

Dues piscines

D'altra banda, el complex inclou una piscina coberta climatizada amb llum natural, que disposa de zona de platja i carrils per a practicar natació i per a l'època estival compte amb una gran zona de bany exterior envoltada de gespa.

Más de 25 activitats dirigides diàries

Monitors especialitzats treballen diàriament per a oferir una atractiva oferta. En les diferents sales, de forma ininterrompuda donis de les 7:30 del matí i fins a les 10 de la nit hi ha classes dirigides de diferents disciplines: aerobic, aerodance, Steps, X-Biking, GAC, Bodi Pump, Bodi Balanç, indoor walking o circuit training entre unes altres. Disciplines que es combinen al llarg de tot el dia i que també es poden alternar amb les dues sales de màquines equipades amb aparells d'última generació, equips de musculación, zones de tonificación, etc.

Importants descomptes familiars

A partir del segon membre d’una familia es realitzaran descomptes sobre la tarifa corresponent a la seva edat i al tipus d’abonament escollit: 20% de descompte per a adults i gent gran, 50% de dte. per a infantil (6-15 anys) i 69% de dte. per a gent jove (16-25 anys)

Si vius o treballes a Cornellà: Preus especials

Edat

Matrícula

Quota total

Quota matins +
caps de setmana

Quota matins

Quota 
caps de setmana

Infantil
(0-5 anys)

 Gratis   Gratis

Gratis

Gratis

Gratis 

Infantil
(6-15 anys)
 Gratis   20,00 €

16,00 € 

15,00 € 

14,00 €

Jove
(16-25 anys)
 20,00 €   25,00€

20,00 € 

18,75 €

17,50 €

Adults  20,00 €   35,00€ 

28,00 € 

26,25 €

24,50 €

Gent gran i 
grups especials
 20,00 €    25,00€

20,00 € 

18,75 €

17,50 €

Horaris

Dilluns, dimarts i dimecres: de 7 a 23 hores
Dijous i divendres: de 7 a 22 hores
Dissabte: de 8 a 20 hores
Diumenges i festius: de 9 a 14 hores

Més informació en:

Parc Esportiu Llobregat,
Avda. Baix Llobregat, s/n.
Tel.: 93 475 35 77.
info@parcesportiullobregat.com