Les Nits d’Estiu porten música, cinema i entreteniment als parcs i places de Cornellà durant el mes de juliol

Departament de Cultura

Les Nits d'Estiu 2012 reuneixen prop de trenta actuacions al llarg del mes de juliol, amb música de tots els estils, cinema i activitats culturals a l’aire lliure per gaudir dels espais de la ciutat de Cornellà. Totes les activitats són gratuïtes.  

Les cites més destacades són els concerts al Parc de Can Mercader d’Antònia Font (6 de juliol) i The Pepper Pots (20 de juliol), així com el flamenc de Jaco Abel al Parc de la Infanta (13 de juliol). El Castell acull habitualment propostes de petit format, els dijous a la nit, que aquest any inclouen la música indie de Joan Colomo (5 de juliol), el blues de Big Mama (12 de juliol) i un recital líric (19 de juliol).

Música, dansa i cinema

Una de les novetats d’aquesta edició és el passi de curtmetratges que es realitzarà al cinema Pisa, el 19 de juliol. També es manté la programació de cinema a la fresca, a la plaça de Catalunya, amb la projecció de les pel·lícules Up (4 de juliol) i Super 8 (11 de juliol).

A més, altres cicles de música i cultura tant promoguts per l'Ajuntament de Cornellà com per entitats de la ciutat s’inclouen al programa de Nits d’Estiu 2012, el 'Can Mercader Festival' (21 de juliol al Parc de Can Mercader), les Nits Insòmnia (activitats adreçades a joves fins a 35 anys), el Dansafolk, dedicat a les danses tradicionals catalanes i que organitza l'Agrupació Sardanista de Cornellà, o les activitats del Museu Agbar de les Aigües.

L’Ajuntament de Cornellà porta des de l’any 1997 promovent aquesta programació cultural i d’oci per a les nits d’estiu amb activitats totalment gratuïtes que tenen com a escenari diversos espais de la ciutat. 

Programació de Nits d'Estiu