Tecnoestiu, el taller de robòtica i 3D del Citilab, consolida el seu èxit amb 309 participants aquest juliol

Del 27 de juny al 27 de juliol ha tingut lloc la quarta edició del Tecnoestiu, una activitat organitzada pel Citilab en la qual els participants s’endinsen en el món de la robòtica, la programació, el modelatge 3D i la realització televisiva.

Aquesta edició ha tancat amb 309 assistents, el 46% dels quals eren particulars i un 54% venien d’Esplais. És significatiu que el 50% de les famílies hagin decidit venir per iniciativa pròpia i que hagin motivat a participar els seus fills i filles en aquesta activitat educativa.
Els nens i nenes han après conceptes bàsics de mecànica i electrònica, s’han apropat a la programació de robots i a l’aplicació Scratch for Arduino (S4A), creada al Citilab. També han conegut la impressió i el modelatge 3D i nocions bàsiques de realització televisiva.

Aquesta iniciativa ha obtingut recentment el reconeixement del Ministeri (FECYT) amb una convocatòria competitiva feta a Cornellà al  100% y que ha possibilitat rebre una petita subvenció per repetir l’experiència.