El Parc Esportiu amplia el seus horaris aquest mes d'agost

El Parc Esportiu de Llobregat estarà més obert que mai aquest agost amb una ampliació dels seus horaris els diumenges i els festius. Ja no hi caben les excuses per fer esport i desenvolupar uns hàbits de vida saludable a la ciutat.

Amb la seves piscines exterior i coberta, el bany turc i la sauna, el solàrium i les sales de fitness, el PELL és sense dubte un racó ideal per refrescar-se i escapar de les altes temperatures estiuenques.

Les seves instal·lacions estaran obertes de dilluns a dimecres, de 7 a 23 hores; dijous i divendres, de 7 a 22 hores; dissabte, de 8 a 20 hores; i diumenges i festius, de manera excepcional, romandrà obert des de les 9 fins a les 19.30 hores. 

Reforma de la piscina interior

A més, del 30 de juliol al 12 d’agost, la piscina interior quedarà tancada realitzar tasques de manteniment i reparació. S’ha escollit aquestes dates per ocasionar les mínimes molèsties als usuaris. Aquests dies es redueix significativament l’afluència de públic i a més, es pot gaudir de la piscina exterior.

Altres alternatives saludables a la ciutat

Cornellà compta amb una xarxa zones verdes i de descans que sumen al voltant dels 500.000 metres quadrats, entre els parcs de Can Mercader, de la Infanta, Can Corts, Rosa Sensat, Parc de les Aigües i Parc de la Ribera. Allí es poden trobar plataformes amb circuits d’exercicis per millorar la nostra salut i, alguns d’ells, per la seva estructura, també són un espai idoni per practicar footing, bicicleta i complementar-ho amb futbol o bàsquet gràcies a les pistes que hi ha.

La llera del riu també és una bona opció per realitzar activitats d’oci, itineraris i contemplar la flora i la fauna del Llobregat. 

Més informació sobre què fer aquest estiu a Cornellà