Cap de setmana ple de destacades actuacions musicals a Cornellà

Departament de Cultura

L'Auditori de Cornellà continua el mes de novembre la seva programació amb dos espectacles de gran categoria; per una banda, Ana Belén ens presentarà ‘A los hombres que amé’ el 17 de novembre a les 21.30h.

La cantant ens visita amb el seu darrer treball que expressa el seu agraïment als homes amb els quals ha compartit somriures, inquietuds, esperances, alegries i saviesa. En el disc podrem trobar temes com "No estás sola", que porta la signatura de Miguel Ríos ("Ell m'ha ensenyat a respectar la litúrgia de sortir a cantar"), "Y sin embargo", obra de Joaquín Sabina ("M'ha regalat cançons emblemàtiques que porto marcades a foc") o "Canción pequeña" de Víctor Manuel ("Tot aquest treball i la meva carrera musical de tants anys no hagués existit sense Víctor").

I cal recordar que Joan Pera, Lloll Bertran, Ferran Rañé i Anna Gras ens acompanyaran el 25 de novembre a partir de les 19h en el darrer acte de la temporada de tardor a L’Auditori de Cornellà. Sota la direcció de Miquel Gorriz ens arriba la comèdia "Violines y trompetas", que ja va ser tot un èxit quan es va estrenar l’any 1977. Ara torna per fer-nos gaudir amb les vivències de tres músics de cambra que comparteixen professió i també objectius amorosos.

Marina Rossell i Joan Colomo, al Cornellà Escena

També aquest cap de setmana, la programació de teatre i música de l'Ajuntament de Cornellà, Cornellà Escena, recull dues produccions musicals de caire ben diferent. Per una banda, Joan Colomo actua dissabte a les 22 hores, mentre que Marina Rossell fa el seu particular homenatge a Georges Moustaki, el diumenge 18 de novembre a les 19 hores. Els dos concerts se celebren al Patronat Cultural i Recreatiu.

La setmana que ve hi ha dues cites més, amb el musical Barcelona Sonora Original i el teatre basat en l'obra de Pere Calders, Invasió Subtil i altres contes. També l'Orfeó Catalònia acull el diumenge 18 de novembre, a les 12.30 hores, una nova cita amb el Teatre Familiar de la Cia. Anna Roca i l'espectacle "La granja més petita del món".

Web de l'Auditori
Programació Cornellà Escena
Programació de Teatre Familiar