Intensa programació d'esport dirigit als parcs i a les places

Departament d'Esports

El programa “Vine a fer Esport Salut!”, continua la seva programació amb sis cites setmanals durant els mesos de novembre i desembre per oferir als veïns i veïnes que volen posar-se en forma activitats dirigides als parcs i les places de Cornellà.

Totes les edats són bones i les activitats tenen diferents intensitats, de manera que tothom pugui participar en un nivell adequat al seu estat físic. A més, són gratuïtes i un monitor especialitzat supervisa les classes per tal que ningú es lesioni.

Trobareu coreografies al ritme de música llatina, estiraments, relaxacions, rutes saludables pels carrers dels diferents barris o sortides amb bastons per l’entorn natural, entre d’altres disciplines. El parc de Can Mercader, el de la Infanta, la plaça de Sant Ildefons i el Parc Esportiu Llobregat són els llocs escollits per realitzar les dinàmiques. Només cal anar amb calçat esportiu, roba còmoda, una ampolla d’aigua i una tovallola petita.

Consulteu els horaris i les activitats a: http://www.cornella.cat/ca/PAFES.asp al Departament d’Esports (plaça dels Enamorats, 4-6. T. 93 377 02 12), al Parc Esportiu Llobregat o al Pilmos (Av. Sant Ildefons, 2. T. 93 471 11 95).

Cornellà Juga Net, un programa per a fomentar els valors educatius a l’esport

El Departament d’Esports municipal, amb la col·laboració del Consell Esportiu del Baix Llobregat, ha posat en marxa el programa Cornellà Juga Net, que pretén fomentar els valors educatius i les actituds cíviques a través de la pràctica de l’esport als Jocs Escolars. Aquest projecte premia, a través d’una targeta verda, totes aquelles accions positives i de col·laboració que es donin a la competició, malgrat que no afectin el resultat final del partit. A una acta verda s’apuntaran totes les targetes verdes de cada equip i d’elles es podran extreure punts per a la classificació final.

Es considera que mereixen una targeta verda comportaments com: ajudar un jugador de l’altre equip o el dinamitzador del joc en una situació adversa, animar els companys, un comportament correcte del públic o la manca de targetes grogues i vermelles de tot l’equip, entre d’altres.

Rutes saludables a Google Maps:

Ruta Can Mercader-Colesterol Ruta PELL-Fontsanta Ruta Pilmos-Sant Ildefons
Ruta Can Mercader-Colesterol Ruta PELL-Fontsanta Ruta Pilmos-Sant Ildefons