Un concert íntim, teatre per a petits i grans, i bon cinema a Cornellà

En l'oferta destaca l'actuació del Cor Zetzània a l'Auditori el 22 de març per commemorar els seus 15 anys d'història. Per altra banda, els més petits podran gaudir de l'obra de teatre ‘Heidi' que tindrà lloc a la sala Ramon Romagosa,el 5 d'abril. Pels adults el teatre arribarà el 19 d'abril amb l'obra ‘Ruddigore o la nissaga maleïda', una història sobre crims que mantindrà al públic en alerta fins l'últim moment. La representació serà a la sala Ramon Romagosa. Dies més tard, el 26 d'abril, i a la mateixa sala, la música de Mozart es transformarà en jazz en un concert de petit format a càrrec del pianista Manel Camp i el saxofonista Llibert Fortuny.

Aquestes actuacions tan sols són un tast de l'àmplia oferta cultural que ha programat l'Ajuntament i que s'allargarà fins al mes de juny. Les entrades es poden reservar al telèfon 93 377 99 11 de 10.00 a 13.00 h. de dilluns a divendres, o bé comprar una hora abans de començar cada espectacle a la taquilla de l'escenari corresponent.

Rosario i l'obra ‘Els nois d'història' a l'Auditori

El 25 d'abril, l'Auditori de Cornellà presentarà en concert a la cantant Rosario, La filla de Lola Flores porta el seu darrer treball, que ha tingut importants reconeixements nacionals i internacionals. Serà a partir de les 21.30h. L'actuació de Montse Cortés i Diego ‘El Cigala' en el marc del Festival de Arte Flamenco de Catalunya, i ‘Els nois d'Història' de Josep Mª Pou són també altres propostes per a maig i juny. Ja estan a la venda les entrades.

Cornellà de pel·lícula

I segueix el cicle 'Cornellà de pel·lícula. El Cine i la Memòria II'. El projecte va néixer amb l'objectiu de retre homenatge al cinema espanyol, reivindicar la qualitat de moltes de les seves pel·lícules i la seva aportació a la memòria històrica i al reflex de la societat espanyola  del segle XX.  Es projectaran cintes com La lengua de las mariposas, el 15 d'abril; Pim, Pam, Pum, Fuego, el 13 de maig; i finalitzarà la temporada el 17 de juny amb Bienvenido, Mister Marshall del cineasta Luis García Berlanga. La cita és a les 18:30 h al cinema Pisa. L'entrada costa 2 euros.