El parc de la Infanta, punt d’arribada dels Reis Mags d’Orient

Departament de Cultura

El Nadal és l'època més màgica de l'any. La ciutat s'omple d'il·lusió, de bons propòsits i d'activitats lúdiques i culturals per a totes les edats. És temps de compartir i de gaudir. La il·luminació dels carrers ens marca la seva entrada, i els comerciants de Cornellà es bolquen a decorar els seus aparadors i les seves parades. Parròquies, entitats i places acullen pessebres i nadales, les biblioteques adapten les seves lectures i les seves activitats a aquest període, el laboratori del Mag Maginet obre les seves portes perquè puguem conèixer els seus secrets millor guardats i el parc de Ca Mercader es converteix en un campament oriental, que prepara l'arribada dels Reis Mags.

El Campament Oriental del Mag Maginet

De l'1 al 4 de gener, al Parc de Can Mercader, s'instal·la un autèntic campament oriental amb malabars, dansa del ventre, tallers de manualitats, animacions interculturals, mostra d'oficis artesans… I sobretot una carpa on els nens i les nenes de la ciutat, guiats pel Mag Maginet, descobriran com utilitzar l'element màgico que mostrarà als Reis Mags el camí fins a Cornellà. A més de moltes altres sorpreses, cada tarda hi haurà xocolatada solidària, organitzada per l'entitat Cornellà Solidari. El Campament és obert de 18 a 21 hores.

L'arribada dels Reis, el 5 de gener al Parc de la Infanta

Com cada any, Cornellà es prepara per a la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient el proper 5 de gener. Aquest és, sens dubte, un dels moments més esperats per tots els infants de la ciutat. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a les sis de la tarda al parc de la Infanta i, després de la festa de benvinguda, començaran la cavalcada pels carrers de la ciutat.

Al voltant de les 20.00 hores està previst que facin els seus parlaments des del balcó del Consistori i, després, seguiran fent camí per Cornellà, repartint regals i caramels, fins al carrer d’Ignasi Iglesias. Si les condicions climatològiques són adverses i la Cavalcada no es pot dur a terme, Ses Majestats els Reis d’Orient rebran els infants a la piràmide de la Fira de Cornellà entre les 18 i les 21 h.

Activitats de Nadal i Reis

Recorregut i horaris de la Cavalcada