12 i 13 de gener, jornades de portes obertes a la nova biblioteca i la piscina de Can Mercader

Amb l’obertura a principis de 2013 del Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader i del nou Centre Cultural Sant Ildefons (amb una biblioteca i un auditori), quedarà definit a Cornellà un mapa d’equipaments públics, moderns, funcionals i adaptats a les necessitats d’una ciutat del segle XXI.

Tothom qui vulgui els podrà conèixer amb les jornades de portes obertes que s'han programat per als dies 12 i 13 de gener, amb les següents activitats:

Centre Cultural Sant Ildefons

__

Complex Aquàtic i Esportiu
Can Mercader

Dissabte 12 de gener:

D'11 a 12 h. A la plaça. Cercavila de carrer amb Colla de Gegants del Foment de Cultura Popular de Cornellà. Sortida de Plaça Sant Ildefons fins al Centre Cultural. Exhibició de percussió i tabals a càrrec de Tam Tam Llops.

11.30 h. A la Biblioteca. Activitat d’animació i taller dirigit per “El planeta més petit” (activitat infantil). Taller de punts de llibre amb materials reciclats.

D'11.30 a 14.30h. A l'Auditori. Actuació de Cuadros de Baile de Blas Infante i Hijos de Almáchar. Concert: flamenco fusión a càrrec de la Peña Los Aficionaos.

13.00 h. A la Biblioteca. Espectacle de recitació de contes i acompanyament musical a càrrec de Cesc Serrat, rondallaire.

Diumenge 13 de gener:

D'11 a 12 h. A la plaça. Cercavila i rua musical itinerant a càrrec de la Xaranga Sarau de la Societat Coral La Unió. Exhibició de música de carrer i batukada.

11.30 h. A la Biblioteca. Activitat d’animació i taller dirigit per “El Planeta més petit”. Taller de titelles amb materials reciclats.

D'11.30 a 14.30 h. A l'Auditori. Espectacle familiar a càrrec de la Cia. Tutatis. Concert: Músiques del món.

 

Dissabte 12 de gener:

10 h. Classes dirigides d’spinning (capacitat per a 45 persones).

11 h. Classes dirigides d’aeròbic.

12 h. Classes dirigides d’spinning (capacitat per a 45 persones).

Diumenge 13 de gener:

10 h. Classes dirigides d’spinning (capacitat per a 45 persones).

11 h. Classes dirigides d’aeròbic.

12 h. Classes dirigides d’spinning (capacitat per a 45 persones).

El Centre Cultural Sant Ildefons és entre el carrer Almogàvers i l'Avinguda Salvador Allende, mentre que el Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader ha substituït l'antiga piscina dins del Parc de Can Mercader.

Amb aquests nous espais, Cornellà comptarà amb 83 equipaments, dels quals més de la meitat són de nova creació o s’han remodelat íntegrament en els darrers anys. Això ha permès donar un salt qualitatiu i multiplicar els serveis per configurar una xarxa d’equipaments que són el referent d’estabilitat i progrés de la ciutat per als propers anys. En total s’han construït 21 equipaments nous i fins a 18 s’han remodelat o reformat íntegrament.

Centre Cultural Sant Ildefons (Cornellà Informa de desembre)
Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader (Cornellà Informa de novembre)
Díptic amb informació sobre les Jornades de portes obertes