Ja està en funcionament el nou Complex Aquàtic Can Mercader

Departament d'Esports

El Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader pertany a una nova generació d’equipaments adreçats a la salut i la qualitat de vida. Així, complementa l’activitat que es duu a terme al Parc Esportiu Llobregat i a la piscina de Can Millars. Ofereix un servei integral que permet desenvolupar múltiples disciplines esportives i una zona termal de relaxació. Més de 60 classes dirigides, piscines exteriors i interiors i cursets de natació són algunes de les propostes. Ja es pot gaudir en amplis horaris i amb diferents tarifes. També té descomptes per a diferents col·lectius. Es pot contractar una tarifa combinada amb el Parc Esportiu Llobregat.

Els ciutadans van poder conèixer les instal·lacions durant els dies 12 i 13 de gener, amb les jornades de portes obertes. Amb la seva obertura a principis de 2013, junt amb el nou Centre Cultural Sant Ildefons, quedarà definit a Cornellà un mapa ampli d’equipaments públics, moderns i funcionals. El Complex Aquàtic ja està totalment operatiu, mentre que el Centre Cultural Sant Ildefons s’obrirà al públic al març, un cop s’hagin fet tots els treballs de dipòsit de fons documental i l’habilitació de l’espai interior.

En total, Cornellà comptarà a partir d’aquest any amb 83 equipaments, dels quals 21 són nous i fins a 18 s’han remodelat o reformat íntegrament en els darrers anys, principalment en els àmbits esportiu, educatiu i cultural. Això ha permès al municipi fer un salt qualitatiu i ampliar uns serveis públics que són el referent d’estabilitat i progrés per als propers anys.

Tota la informació a www.parcesportiullobregat.com