Comencen les inscripcions als casal i campus d’estiu a la ciutat

Nombroses escoles, entitats i clubs esportius ofereixen casals i campus d'estiu per passar-ho en gran fins a finals de juliol. A continuació adjuntem un llistat amb les opcions que es posen a l'abast de les famílies de Cornellà.

Aquest estiu Cornellà té dues piscines exteriors!

El dissabte 22 de juny obre les portes la piscina exterior del Parc Esportiu Llobregat i, després de quatre anys, també les piscines exteriors del Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader. Les dues instal·lacions romandran obertes fins a l'1 de setembre i el seu horari serà de 10.30 a 19:30, tots els dies de la setmana, de dilluns a diumenge.

A més dels abonats a qualsevol de les dues instal·lacions (PELL i/o Can Mercader), també podran accedir a les piscines tots els ciutadans i ciutadanes de Cornellà a través de les diferents formules que s'ofereixen , com ara: entrada puntual, abonament de temporada (per una o dues instal·lacions) i fins i tot amb abonaments de 10 i 20 usos.

Per a més informació adreceu-vos a les recepcions del PELL o de Can Mercader, o consulta la web: www.parcesportiullobregat.com

 

Descarrega aqui el llistat de propostes de casals i campus d'estiu 2013