Ja estan obertes les dues piscines exteriors de Cornellà, gaudim de l’estiu!

Cornellà estrena l’estiu amb dues piscines exteriors municipals: la del Parc Esportiu Llobregat i, després de quatre anys d’obres, les piscines del Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader. Les dues instal·lacions romandran obertes fins a l’1 de setembre i el seu horari serà de 10.30 a 19.30 h, de dilluns a diumenge inclosos.

Obertes a tothom
A més dels abonats a qualsevol de les dues instal·lacions, també podran accedir a les piscines tots els ciutadans i ciutadanes de Cornellà, a través de les diferents fórmules que s’ofereixen, com ara: entrada puntual, abonament de temporada (per a un o els dos complexos) i fins i tot, abonaments de 10 i 20 usos. Per a més informació, adreceu-vos a les recepcions del PELL o de Can Mercader o consulteu: www.parcesportiullobregat.com.

Casals, colònies i campaments
Altres alternatives per a passar-ho d’allò més bé a l’estiu, són els casals, les colònies i els campaments, organitzats per escoles, entitats i clubs esportius de la ciutat. Tot i que la gran majoria tindran lloc durant el mes de juliol, també n’hi ha d’alguns, com l’organitzat pel Club Infantil Juvenil Sanfeliu – Sant Ildefons, que es desenvoluparà durant el mes d’agost a l’escola Alexandre Galí.