CÍRCULO ROJO, banda de Cornellà, presenta nou disc anomenat "Método"

CÍRCULO ROJO és una banda de pop-rock refundada en 2008 amb tres dels components d'una antiga formació de Rock Alternatiu anomenada VALLIUM. El nou projecte neix durant el 2009 i el grup realitza el seu primer concert de certa consideració en un festival solidari amb Haití, al Patronat de Cornellà al març de 2010. 
Si bé l'any 2010 és l'any en què el grup perd els complexos i s'atreveix a tocar on i amb qui sigui, durant l'any 2011 es consolida aquesta nova actitud rodant per moltes sales de Barcelona. El grup aconsegueix el segon lloc del festival de Bandes Internacional Emergenza, obtenint el passaport per tocar com a convidat a la sala Le Bikini de Tolosa.
Durant 2011 i 2012 el grup treballa i perfecciona el seu directe en diversos festivals nacionals, com WOLFEST o Surface, tocant a Barcelona i Madrid en sales mítiques com Razz o Joy Eslava. Sempre insatisfets amb tot i valorant tot allò aconseguit per un grup abans d'amics que de músics, decideix que està preparat per saltar a l'estudi. 
El 2013 la banda presenta el seu àlbum Método que podreu escoltar avui divendres 5 de juliol, en directe a les Nits d'Estiu del parc de Can Mercader.
+INFO: