Cornellà a la butxaca, una aplicació mòbil per no perdre's l'actualitat de la ciutat

La ciutadania de Cornellà té al seu abast una aplicació mòbil gratuïta que, amb solament un clic, permet conèixer la programació cultural, els esdeveniments esportius, els comerços del municipi i els recursos formatius de la ciutat.

Aquesta APP suposa un pas més en la modernització del municipi, en les polítiques de proximitat que desenvolupa l'Ajuntament i amplia les prestacions que el Consistori posa a la disposició de la població a través del web municipal www.cornellaweb.cat. En definitiva, posa les tecnologies al servei de la població.

Aquesta eina, disponible en tots els telèfons intel·ligents que tinguin connexió a Internet, està desenvolupada per l'Ajuntament de Cornellà i el Consorci per a la Promoció i Dinamització del Comerç.

La informació que presenta l’APP està organitzada al voltant de quatre eixos:

  • Una agenda cultural i d'oci. Es pot veure la informació per dates i també per departaments.
  • Les activitats que desenvolupen els clubs esportius i la seva localització. També les activitats a l'espai lliure, gratuïtes i obertes a tota la ciutadania, recollides al programa Vine a fer Esport Salut!
  • Els comerços adscrits a l'entitat Cornellà Compra a casa. Mitjançant un sistema de geoposicionament en un mapa de la ciutat, l’APP indica on està el comerç buscat, les seves dades de contacte, quina és la seva activitat, les seves promocions i si es pot comprar on-line.
  • El mapa de capacitació, que recull tots els recursos educatius que disposa la ciutat, per escollir l'itinerari formatiu més adequat que faciliti la posterior inserció laboral.

 

Aquesta aplicació també és pot descarregar des de la pàgina www.cornelladellobregat.eu, tant per a Android com per a iPhone.
 
Nota de premsa amb més informació
www.cornelladellobregat.eu