Pony Bravo, el Can Mercader Festival i dos espectacles de teatre, aquest cap de setmana a Cornellà

El divendres, a les 21.30 h, la companyia Triangle Teatre representa al Patronat l’obra Venuts, d’Àngel Amazares. Els beneficis es destinaran a la campanya solidària de la Fundació Catalana de l’Esplai “Encerta l’estiu. Un estiu per a tothom!” Les entrades tenen un preu mínim de 5 euros. Les podeu aconseguir a partir d’una hora abans de la representació al teatre i anticipadament a www.triangleteatre.cat i www.pcr.cat.

El mateix divendres però a les 23 h, Pony Bravo actua al parc de Can Mercader. Les influències d’aquest grup de referència giren en torn al rock andalús dels 70, el blues i el rock americans, el reggae jamaicà i les músiques etíops dels 60 i els 70.

El dissabte, a les 20 h, té lloc una nova edició del Can Mercader Festival amb les actuacions dels grups locals Lujuria, La sobrina de Satán, A-40, Heart 2 Heart i Trasteando. Aquest últim grup procedeix de l’Espai Nova de la Factoria Musical.

I a les 22 h, el Castell acull “Toca’m el Cuplet”, dins de la secció Nits a la Fresca. És un teatre musical que compta amb Mònica Torra  com a guionista, actriu i cantant i amb Neus Peris, al piano. 

Consulta aquí més informació de les Nits d'Estiu
Descarrega la programació de les Nits d'Estiu