Col·laborem entre tots pel manteniment dels centres cívics, nuclis de vida als barris

Els centres cívics de Cornellà desenvolupen una tasca dinamitzadora dels barris i un punt de trobada veïnal. Trimestralment programen diferents tallers i activitats com ara fotografia, pilates, pintura o teatre, orientades a respondre les demandes formatives i d’oci de la ciutadania. 

Aquests centres formen part de la campanya de la factura fiscal, un projecte que l’Ajuntament ha renovat enguany i que informa sobre el cost dels serveis i equipaments. Aquesta informació la podem veure en la majoria dels casos a la porta d'accés de les instal·lacions: un cartell detalla el seu cost de manteniment i quin percentatge es paga mitjançant l'aportació dels usuaris o mitjançant els pressupostos municipals. Per exemple, el cost de manteniment del centre cívic de Sant Ildefons és de 216.673, euros, dels quals l’Ajuntament aporta el 97,72% (211.738,20 euros) i els usuaris, el 2,28% restant. 

En el cas del centre cívic La Gavarra, el manteniment ascendeix a 172.390,17 euros. L’aportació dels usuaris és del 6,03% i l’Ajuntament finança els 161.996,75 euros restants. 

Clica aquí per a obtenir més informació