Un cap de setmana de solidaritat i entitats al parc de la Infanta

El cap de setmana del 28 i 29 de setembre el parc de la Infanta acollirà la 14a. Fira de la solidaritat per a la Cooperació, un esdeveniment que reuneix les entitats de la ciutat que participen en projectes humanitaris, tant locals com nacionals o internacionals. L’objectiu és apropar la ciutadania al món de la cooperació i sensibilitzar-la respecte dels projectes que es porten a terme a la ciutat.

A Cornellà, l’esperit solidari i cooperatiu és un segell d’identitat que es fonamenta en un compromís institucional i ciutadà, a través d’una tasca conjunta del Departament de Solidaritat i Cooperació amb les entitats que treballen en aquest àmbit. Destaca la feina que es desenvolupa als centres educatius i, també, les iniciatives i campanyes al llarg de tot l’any, com el Cicle per la Pau, els mercats solidaris, taules rodones, xerrades, etc. 

Consulta el programa d'activitats 

Recapte d'aliments amb la Botiga Solidària

La Botiga Solidària tindrà un stand de recapte d'aliments durant la tarda del dissabte i el diumenge al matí en el marc de la Fira de la Solidaritat. Es necessiten els següents aliments: llet, pasta per a la sopa, sardines en llauna, conserves de verdures, sucre, brou de pollastre, cacao soluble, galetes, farina de blat; cigrons, llenties i mongetes seques i cuites, sucs, café natural i soluble, sal, puré de patata i cereals. 

A més, calen detergents de terra, de roba i de vaixella, sabó de dutxa i lots per nadons: bolquers i llet de nadons, farinetes i potets.

Trobada d'entitats 

A més, el darrer cap de setmana de setembre, el parc de la Infanta també tornarà a ser lloc de reunió per a prop d’una seixantena d’entitats socials, culturals i esportives de la ciutat, en el marc de la IX Trobada d’Entitats. La Trobada s’inaugurarà divendres, 27 de setembre, al Citilab, amb la presència de representants municipals i d’entitats. Dissabte dia 28 a la tarda i diumenge 29, durant tot el dia, les entitats s’instal·laran en carpes al llarg del parc des d’on donaran informació i faran demostracions de les seves activitats. A més, hi haurà un escenari central on tindran lloc actuacions, espectacles i exhibicions de tot tipus.

Consulta el programa d'activitats