El Campament Oriental i el Mag Maginet fan retornar la màgia a la ciutat

La ciutat s’omple de llum i música i es multipliquen les activitats a la ciutat: concerts, exposicions, nadales, teatre i moltes altres opcions respiren l’aire del Nadal d’una manera o una altra. Prop d’una trentena d’activitats nadalenques es preparen a la ciutat organitzades tant per l’Ajuntament com per les entitats de la ciutat.

Concerts de nadales a seus de diferents entitats, o el que cada any fan els alumnes de l’Escola Municipal de Música, i també les actuacions de corals als mercats municipals són propostes plenes de tradició.

Contes, concerts, jocs i animació

L’hora del conte es vestirà de Nadal per recordar històries de diferents cultures tant a la Biblioteca Marta Mata com a la Biblioteca Central. Els pessebres són també elements que desperten l’interès com el que cada any fan a la seva seu els Amics de la Sardana, o l’entitat de les Santas Alodia y Nunilón. Infinitat de propostes doncs, per a tots els públics i més encara per als infants amb les múltiples alternatives de la Fira de Nadal, els tallers als esplais o al Museu Agbar.

Tot això se sumarà a les activitats que es podran fer al Campament Oriental, a més de poder visitar el Laboratori del Mag Maginet a la Torre de la Miranda del 23 al 31 de desembre de 17 a 20 hores (excepte els dies 25 i 26 de desembre).

 Activitats de Nadal a Cornellà