Experts internacionals parlaran a Cornellà sobre el futur econòmic

L’Ajuntament de Cornellà a través de l’empresa municipal PRECSA ha creat la plataforma Cornellàcreació Fòrum, una iniciativa que compta amb el suport d’Aigües de Barcelona com a patrocinador principal i de “la Caixa” com a co-patrocinador.

Es tracta d’una iniciativa que té com a finalitat actuar com a paraigües del teixit empresarial local i definir un marc d’actuació comú per ampliar perspectives i contribuir al desenvolupament econòmic. Amb aquest objectiu s’han definit unes jornades d’opinió i reflexió sobre grans temes macroeconòmics, que estaran marcades pel nivell dels ponents, tots ells reconeguts experts mundials. Les ponències tindran com a escenaris el Museu Agbar, L’Auditori i el Parc Esportiu Llobregat.

La primera ponència tindrà lloc el 18 de desembre al Museu Agbar a càrrec de Bernardo Hernández, director mundial de màrketing de producte de Google i continuarà al febrer de 2010 amb la presència del publicista Lluís Bassat. L’ex president de l’FMI Michel Camdessus visitarà Cornellà al març i a l’abril es podrà assistir a la xerrada del Premi Nobel Joseph Stiglitz. La consellera empresarial Isabel Aguilera, al maig, i Ferran Soriano, president d’Spanair, al juny, tancaran la primer edició d’aquest fòrum de debat. D’altra banda Cornellàcreació Fòrum també inclourà tallers temàtics sobre diferents àmbits econòmics oberts a empresaris de la comarca. Les inscripcions tant per a les jornades de ponències com per als tallers són obertes i es poden formalitzar a la web www.cornellacreacio.cat