Cap de setmana ple d’activitats per a totes les edats a Cornellà

Cornellà acull aquest cap de setmana diverses propostes culturals i lúdiques per a totes les edats. El dissabte 23, se celebra el Dia de la Reutilització. Estava previst per al darrer cap de setmana però es va haver de suspendre per motius meteorològics. De 10 a 14h, a la plaça Catalunya, hi haurà mercat d'intercanvi, una mostra de botigues de segona mà, tallers infantils amb materials reutilitzats, recollida d'aliments per la Botiga Solidària i tallers de reparació d'objectes.

I pel dia 24, tot un seguit de propostes. Podeu apuntar-vos a la visita guiada a la planta noble del Museu Palau Mercader o a la del jardí històric, on els visitants podran descobrir, des de dalt d’un trenet en miniatura i després a peu, una altra manera de mirar-se el Parc de Can Mercader. 

A l'Orfeó Catalònia, el Centre de Titelles de Lleida ens explicaran la història de Xim, on un petit ximpanzé i una rateta despleguen un joc escènic, poètic i divertit, que segueix les traces de la rutina diària dels infants. També pensat pel públic familiar, el Museu Agbar ha organitzat dins de la Setmana de la Ciència "Expedient aqüífer", una activitat per aprendre d'on ve l'aigua dels pous. Aquesta és la primera qüestió que us haureu de plantejar si voleu treballar al Servei de Policia de Rius i resoldre el cas de les aigües de Vallfrondosa. 

El mateix dia, també hi tindrà lloc un acte d’homenatge al filòleg Josep Llobera i Ramon, a les 12.30h, a qui es dedicarà la plaça situada davant l'escola Els Pins (carrer Pius XII, 17-19, conegut com el carrer dels Pins) i on actuaran l'esbart dansaire, les corals de la ciutat i els castellers de Cornellà. 

I en commemoració de l’Any Espriu, la sala Ramon Romagosa acollirà El món perdut de Salvador Espriu, on Joan Massotkleiner & Toti Soler proposen una lectura musicada de quatre contes de l’autor català.