La Botiga Solidària fa una crida a la ciutadania perquè col·labori amb el Gran Recapte

Amb motiu del Gran Recapte d'aliments, que es realitza durant els dies 29 i 30 de novembre, la Botiga Solidària sol·licita el suport a la campanya de la ciutadania de Cornellà per aportar un petit gra de sorra i sumar en solidaritat. 

Així, s'han habilitat a la ciutat 12 punts de recollida en supermercats i grans superfícies, a més de la recollida que ja s'està començant a realitzar en col·legis, entitats socials i esportives o en alguns equipaments municipals i que tindran com a destinatàries les famílies de Cornellà més necessitades. 

Una entitat comunitària

Des de la seva entrada en funcionament, la Botiga Solidària ha comptat amb el suport incondicional d'entitats ciutadanes, associacions de veïns i parròquies que, de forma incondicional, han ofert els seus recursos i instal·lacions per ser centres de recollida. Més d'un centenar de persones col·labora amb la Botiga de forma voluntària. Els aliments recollits procedeixen de donacions de particulars i empreses de la ciutat, així com del banc d'aliments, de la Unió Europea, d'excedents dels establiments i mercats municipals, de supermercats i de comerços.

Suport a més de 900 famílies de Cornellà 

Una gran quantitat d'entitats de tot tipus organitzen durant tot l'any campanyes, recollides solidàries o festes per a recaptar fons i productes de primera necessitat. Tot això ha permès el suport, fins al moment, a més de 900 famílies (més de 2.400 persones) de Cornellà en situació de pobresa. 

Com es pot col·laborar?
  • Aportacions monetàries. Número de compte de la Botiga Solidària: Caixa Penedès 0487 1009 42 2000061008
  • Aportació d'aliments. Creu Roja, associacions de veïns, parròquies del teu barri o Peña El Dominó.

Festival benèfic

A més, l'1 de desembre també hi haurà un festival benèfic de dansa de l'Escola Eva Gris en L’Auditori. L’espectacle se celebrarà en dues sessions. La primera començarà a les 17h i la segona, a les 19.30h. El cost de l’entrada és de 2 euros i algun producte d’aliments o higiene per a la Botiga Solidària.