Les promocions dels comerços de Cornellà, a només un clic de mòbil

Aquest Nadal, compra a Cornellà, i abans de fer-ho, mira totes les ofertes, les promocions i els descomptes dels comerços locals. Pots consultar-los a l’aplicació mòbil que es descarrega des de la pàgina www.cornelladellobregat.eu, tant per a Android com per a iPhone.

Aquesta APP suposa un pas més en la modernització del municipi, en les polítiques de proximitat que desenvolupa l'Ajuntament i amplia les prestacions que el Consistori posa a la disposició de la població a través del web municipal.

Aquesta eina, disponible en tots els telèfons intel·ligents que tinguin connexió a Internet, està desenvolupada per l'Ajuntament de Cornellà i el Consorci per a la Promoció i Dinamització del Comerç.

 La informació que presenta l’APP està organitzada al voltant de quatre eixos:

  • Una agenda cultural i d'oci. Es pot veure la informació per dates i també per departaments.
  • Les activitats que desenvolupen els clubs esportius i la seva localització. També les activitats a l'espai lliure, gratuïtes i obertes a tota la ciutadania, recollides al programa Vine a fer Esport Salut!
  • Els comerços adscrits a l'entitat Cornellà Compra a casa. Mitjançant un sistema de geoposicionament en un mapa de la ciutat, l’APP indica on està el comerç buscat, les seves dades de contacte, quina és la seva activitat, les seves promocions i si es pot comprar on-line.
  • El mapa de capacitació, que recull tots els recursos educatius que disposa la ciutat, per escollir l'itinerari formatiu més adequat que faciliti la posterior inserció laboral.

 
Codi QR de l'aplicació