Préstec de vaixella reutilitzable per a les entitats de la ciutat

L’Ajuntament posa a disposició de les entitats de la ciutat un servei de préstec de vaixella reutilitzable que evitarà la generació de molts dels residus que actualment es produeixen.

La vaixella consta de tots els elements necessaris per a àpats populars de fins a 500 persones, amb plats de diferents tipus, coberts, tasses, fonts, gerres i porrons i de 5000 gots de plàstic reutilizables.

Les entitats poden sol·licitar les peces que necessiten presentant a l’Oficina d’Atenció Ciutadana aquest FORMULARI omplert. L’entitat assumeix el compromís de retornar-les totes i en bon estat i reposar-les en cas que alguna de les peces es perdi o es faci malbé. Per assegurar-se que totes les peces són tornades pels participants de l’acte, es recomana que l’entitat faci servir un sistema de dipòsit i retorn, tot i que cada entitat pot establir el mecanisme que cregui convenient.

Posteriorment, les peces són rentades per un servei professional de neteja que presta el centre especial de treball de Tecsalsa.

Més informació AQUÍ