El 13 de desembre té lloc al voltant del mercat Centre la segona Nit de Compres

Consorci de Comerç

El divendres 13 de desembre Cornellà celebrarà la II Nit de Compres, una iniciativa promoguda pel Consorci per a la Promoció i Dinamització del Comerç de Cornellà, que formen l'Ajuntament i l'associació Cornellà Compra a Casa. És un esdeveniment on el sector aposta per oferir experiències de compra unides a l'oci, la restauració, els descomptes i altres activitats per gaudir de les compres des d'un ambient distès i festiu.

Més de 90 establiments, entre comerços i parades del mercat Centre romandran oberts des de les 20 h fins a la 01 h, a la plaça Lluís Companys i els carrers adjacents, oferint vendes especials, descomptes, presentacions de productes, degustacions, música en viu, tastos, etc. En aquesta nova edició de la Nit de Compres, que marca l'inici de la campanya de Nadal, s'ha doblat el nombre de carpes respecte a l'any passat, i s'espera superar la xifra d'assistents i reactivar el sector del comerç que realitza un esforç col·lectiu per fomentar les compres amb aquesta iniciativa.

Tota la informació dels establiments participants, els productes rebaixats, el preu final i promocions es pot consultar a www.cornelladellobregat.eu.

L'1% de les vendes es destinarà a la Botiga Solidària

Aquest any, els comerciants participants en la Nit de Compres han decidit que donaran el 1% del total de les vendes realitzades a la Botiga Solidària de Cornellà, amb l'objectiu de solidaritzar-se amb les famílias necessitades de la ciutat. Una ajuda que ja s'ofereix des de fa temps amb la donació de productes frescos a través de diferents comerços i dels mercats municipals. A més, els establiments participants mantindran les promocions ofertes en la Nit de Compres durant el dissabte, 14 de desembre, fins a esgotar les existències promocionals.

Descarrega el díptic amb comerços participants i promocions