Setmana plena d'activitats dedicades a la lectura

Departament Ciutat de la Lectura

Aquesta setmana nombroses activitats a la ciutat es vinculen a la promoció de la lectura. Dimarts 21 de gener tenen lloc dues presentacions: per una banda, a la Masia Can Tirel, el llibre "Passatger", de F. Xavier Simarro, a càrrec de Jordi Castelló, editor, i de Montserrat Galícia, escriptora. Hi col·laboren la Societat Coral La Unió i Stomberg Editorial. I a la sala Titan de la biblioteca Marta Mata es presenta el llibre de Toni Albà “Ser o no ser catalans”; totes dues són a les 19.00 hores.

El 24 de gener, al Castell, la poetessa i escriptora Yolanda de las Heras presenta el seu llibre “Reflejos de mi esencia”, acompanyada per Alejandro Ahumada, president del Círculo Artístico Literario El Semillero Azul. També serà a les 19.00 hores.

D'altra banda, dins l'àmbit literari, continuen obertes les inscripcions al concurs de microrelats sobre civisme que promou Cornellà Valors, plataforma que a més organitza el 20 de gener una conferència, a càrrec del doctor Josep Ramos, titulada "Civisme: Ètica necessària". És a la sala d'actes del Centre Cultural Joan N. García-Nieto, a partir de les 18.00 hores.

Agenda activitats culturals
Xarxa de Biblioteques de Cornellà
Més informació sobre el concurs de microrelats