Hivern cultural sense sortir de Cornellà

Departament de Cultura

La programació cultural d’hivern a Cornellà ve farcida de bones propostes orientades als diferents públics i a totes les edats. Des del Cultura en Família arriben tres iniciatives pensades per a infants a partir dels 2 anys, que seran representades per les companyies Xip Xap, Marc Parrot i Eva Armisén i Engruna Teatre. La primera actuació és diumenge 2 de febrer a la Sala Ramon Romagosa (12.30 hores), amb la companyia Xip Xap i l'obra "Un nou vestit nou".

I per als adults, l’Auditori i la Sala Ramon Romagosa han previst set actuacions de música i teatre que ens embolcallen i ens traslladen a diferents espais i estats d’ànim. Hi trobem des del monòleg d’Àlvaro Carmona; fins a la ironia, el suspens i el sentit de l’humor de Coaching; passant per una història d’amistat amb la guerra civil de fons, a Barcelona; les veus locals del Grup Vocal Zetzània, l’esperit alternatiu de León Benavente, les millors versions de David Bowie i la desmitificació de la mare perfecta a Red Pontiac. Diferents possibilitats per a escollir… o per a no perdre-se’n cap.

"'Coaching" és una obra de l'autor de Cornellà Àngel Amazarez, que s'estrena a l'Auditori el dissabte 8 de febrer a les 21 hores, abans de representar-se regularment al Teatre Tantarantana. L'obra ha estat possible gràcies a una iniciativa de micromecenatge.

Programació Cultura en família
Programació Cornellà Escena
Venda d'entrades
Web Auditori de Cornellà
Més informació sobre 'Coaching'