Més de 3.000 descàrregues de l'aplicació de seguretat mòbil

Ja s'han realitzat més de 3.000 descàrregues de la nova aplicació mòbil de seguretat, pionera a Catalunya i Espanya, que permet una comunicació immediata i àgil entre la ciutadania i els cossos de seguretat.

L'aplicació és gratuïta i també ofereix als usuaris informació de resposta ràpida per actuar en casos d'emergència. El mes de gener, a la sala d'actes del Centre Cultural Joan N. García-Nieto, el conseller delegat de Einsmer-Pacte Generacional (empresa que ha desenvolupat l'aplicació), José Antonio Gallego, i l'alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, van presentar a les entitats de la ciutat la nova aplicació. S'ha desenvolupat en col·laboració amb els principals cossos de seguretat de l'estat: Guàrdia Urbana de Cornellà, Mossos d'Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil. És la primera vegada que es desenvolupa un aplicatiu amb la implicació dels diferents cossos, i que està connectat a ells.

L’aplicació per a telèfons intel·ligents es titula “Seguretat ciutadana” i es pot descarregar gratuïtament de Play Store (Android) i AppStore(Iphone), o mitjançant aquest QR.