És el moment del Carnestoltes!

Departament de Cultura

La gran Rua de Carnestoltes 2014 a Cornellà se celebra el dissabte 1 de març. La concentració de comparses i carrosses comença a les 17.00h, al carrer Bonestar (al costat de la Plaça de Catalunya). A les 18.00h començarà la rua per la ciutat (Avinguda de Sant Ildefons, Avinguda República Argentina, carrer Mossèn Andreu i Plaça de Catalunya) i a partir de les 20.30h, arribada, lliurament de premis i fi de festa a la mateixa plaça de Catalunya.

S'atorguen premis en cinc categories: millor carrossa, millor coreografia, millor disfressa, millor animació (música) i a la de temàtica més actual.

Carnestoltes 2014

Carnaval Infantil amb la Xaranga Sarau

Especialment per als més petits, recordeu que també teniu l'opció de participar el diumenge dia 2 de març, a la rua pel barri Centre que organitza la Xaranga Sarau/Societat Coral la Unió. Sortirà a les 12.00 h des del carrer dels Pins/Rubió i Ors, i continuarà per aquest carrer fins a girar per la Rambla Anselm Clavé.

El recorregut finalitzarà a la plaça de l’Església a les 13.00 h, amb un fi de festa amb el grup d’animació infantil La Tresca i la Verdesca (en cas de pluja l’espectacle es traslladarà a la Masia Can Tirel, Parc de Can Corts).