Tres destacats autors visiten la biblioteca de Sant Ildefons amb motiu del concurs Atrapallibres

Tres autors de literatura infantil visiten aquests dies la biblioteca de Sant Ildefons per parlar dels seus llibres, que formen part de la selecció del premi Atrapallibres, adreçat a joves lectors entre 9 i 12 anys, i en el qual participa la BSI. Tant si ja participeu com a jurat, o simplement teniu ganes de conèixer aquests autors i els seus llibres, les trobades són obertes a tothom.
 
DAVID CIRICI, autor de Molsa (Premi Atrapallibres – Categoria 10 anys)
Divendres 21/03/2014 (18 h)

PEP MOLIST, autor de Ricard, el del forat negre (Premi Atrapallibres –  Categoria 9 anys)
Dissabte 22/03/2014 (11:30 h)

GISELA POU, autora de L’edat del lloro (Premi Atrapallibres –  Categoria 11-12 anys)
Divendres 28/03/2014 (18 h)

Lloc: Biblioteca Sant Ildefons (Sala Polivalent).

El Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT) convoca el 9è Premi de Literatura Infantil «Atrapallibres», amb el propòsit d’estimular en els infants la lectura d’imaginació. A tal efecte, una comissió d’experts en literatura per a infants ha seleccionat els llibres en català que es presenten, en tres categories.

El mes de maig, els vots dels lectors de Cornellà, juntament amb els de les altres biblioteques participants, servirà per decidir els autors guanyadors d’enguany; i els lectors tindran un diploma que els acreditarà com a jurat d’aquesta edició.

L’objectiu del Premi de Literatura «Atrapallibres» és aconseguir que el major nombre possible d’infants llegeixin els llibres seleccionats; es constitueixin com a Jurat dins de cada centre o biblioteca; els presentin i defensin davant dels seus companys i, entre tots, anomenin el que consideren millor. Es pretén que la veu dels infants es faci sentir, donant-los l’oportunitat de funcionar com a Jurat amb repercussió més enllà del centre escolar i de la biblioteca.

Biblioteca de Sant Ildefons
9è Premi de Literatura Infantil Atrapallibres