III Torneig de Voleibol Ciutat de Cornellà 4x4 Mixt Popular

Departament d'Esports

El proper 1 de maig, dijous i festiu, tindrà lloc la 3a edició del torneig de voleibol Ciutat de Cornellà, que organitza anualment l'Associació Esportiva SÀNDOR Cornellà. Es tracta d'una competició en format 4x4-Mixt que es disputarà a l'Espai Esportiu Sant Ildefons (i a l'annex IES Maria Aurèlia Capmany), essent un torneig de caire popular obert a tothom qui vulgui participar-hi.

La competició serà en format 4x4-Mixt, és a dir, hi haurà d'haver alhora a pista per cada equip representants de tots dos gèneres, i poden estar formats per entre 4 i 6 components. Com en les anteriors edicions, hi haurà obsequis per a tots els participants, així com premis pels 3 primers classificats de cada categoria. Els de la sènior seran:
1.    Un pernil
2.    Un assortit de vins
3.    Un lot de coca i moscatell
 
Igualment, i ambdues amb un nombre d'inscripcions limitat, es confeccionaran dues categories:
•    Sènior
•    Júnior

Per poder inscriure un equip de la categoria Júnior, tots els seus components han d'haver nascut l'any 1998 o posteriors (categories Cadet o inferiors a la FCVB o els Consells esportius) i, en cas contrari, l'equip s'haurà d'inscriure la categoria Sènior.

El període d'inscripcions romandrà obert fins el dimecres 23 d'abril inclòs i, per causes alienes a la seva voluntat, el club es veu obligat a no acceptar cap inscripció fora més enllà d'aquesta data. En aquest enllaç hi trobareu el formulari d'inscripció i, per a més informació, podeu dirigir-vos a l'adreça de correu electrònic aeSandorC.inscripcions@gmail.com, així com al lloc web de l'AESC o
als llocs de l'AESC a les xarxes socials:
•    L'AE SÀNDOR Cornellà a Twitter
•    L'AE SÀNDOR Cornellà a Facebook
•    El torneig Ciutat de Cornellà a Facebook

Cartell III Torneig de Voleibol Ciutat de Cornellà
Recollida d'aliments