El projecte “Juga Verd Play” guardonat per l’Ajuntament de Barcelona

Departament d'Esports

El projecte "Juga Verd Play" desenvolupat pel Consell de l'Esport Baix Llobregat i promogut per l'Ajuntament de Cornellà, ha estat guardonat amb el Premi institucional dels Premis "Compta fins a tres" que atorga l'Ajuntament de Barcelona en reconeixement a projectes, entitats, centres docents, equips, personal tènic i tutors/es de joc que destaquen per la seva esportivitat i pel seu treball de promoció de l'esport en edat escolar.

Més de 700 jugadors de 63 equips de diferents disciplines esportives de Cornellà han fet servir aquesta temporada el programa Juga Verd Play, en marxa des del passat mes d’octubre a la ciutat i on estan involucrats 40 dinamitzadors de joc. Aquest programa és una evolució del sistema Cornellà Juga Net! i estableix una valoració paral·lela als campionats escolars, on es premien les actituds de respecte, col·laboració i esportivitat amb els companys del mateix equip i de l’equip rival i amb els àrbitres. A més, es valora el comportament de les aficions.

El Juga Verd Play s’aplica a tota la comarca, gestionat pel Consell Esportiu del Baix Llobregat, en els partits de bàsquet, handbol, futbol sala i futbol 7, de les diferents categories, des d’educació infantil fins als alevins. Per puntuar l’esforç, la superació i l’educació de cada trobada, es pot accedir al programa a través de la pàgina www.cebllob.cat i a través de l’aplicació mòbil, desenvolupada per l’empresa Einsmer Pacto Generacional de Cornellà.

Més informació sobre el projecte Juga Verd Play
Veure vídeo: Juga Verd Play
Programa Esport en Edat Escolar