Jane Joyd i Tony Manero obren la programació de les Nits d'Estiu

Música de tots els registres per a tot tipus de públics, en concerts gratuïts a l'aire lliure, aprofitant al màxim les nits d'estiu i els espais que disposa nostra ciutat és la principal característica de la programació de les Nits d'Estiu, iniciades el 1997 i que aquest any tornen a omplir les hores nocturnes del Mes de juliol d'activitats especialment aL Castell i el parc de can Mercader.
Les propostes del Castell (dijous nit) van des del folk de Jane Joyd, al flamenc/jazz de Bea García, la música barroca de Música Antiga de Girona, o un concert líric.
En Can Mercader (divendres nit) seran el funky de Fundació Tony Manero, el flamenc  rumbero de Calima i el pop de Blaumut. Es manté també el cinema a l'aire lliure, els dies 2, 9 i 16 de juliol a la plaça de Catalunya, amb la projecció de Gru2, Intocable i Cinema Paradiso (més el curtmetratge "La última projecció", dedicat al cinema Pisa), respectivament.
A més de les activitats principals, diverses entitats també vinculen les seves propostes a la programació de les Nits d'Estiu, com és el cas del Museu Agbar dels Aigües, les Nits a la Fresca al Castell (els dissabtes a la nit), o el festival Dansafolk, que organitza l'Agrupació Sardanista de Cornellà (26 i 27 de juliol).

 

Descarrega el programa de les Nits d'Estiu 2014
Pàgina web Nits d'Estiu