La Fundación Tony Manero posa ritme a les Nits d'Estiu en el parc de Can Mercader

Aquest vespre el Parc de Can Mercader será l'escenari que acollirà aquest vespre l'actuació de la Fundación Tony Manero (22h), que  presenta "Superficial", deu temes plens de sintetitzadors àcids, pianos digitals, caixes de ritmes primitives i molt més. Estaran acompanyant com a teloners pel grup Soulkillers.

Es tracta d'una de les propostes de la programació de les Nits d'Estiu, que durant tot el mes ens convida a gaudir de música de tots els registres per a tot tipus de públics, en concerts gratuïts a l'aire lliure, aprofitant al màxim les nits d'estiu i els espais que disposa nostra ciutat.

Les propostes del Castell van des del folk de Jane Joyd, al flamenc/jazz de Bea García, la música barroca de Música Antiga de Girona, o un concert líric.
A Can Mercader (divendres nit) seran el funky de Fundació Tony Manero, el flamenc  rumbero de Calima i el pop de Blaumut. Es manté també el cinema a l'aire lliure, els dies 2, 9 i 16 de juliol a la plaça de Catalunya, amb la projecció de Gru2, Intocable i Cinema Paradiso (més el curtmetratge "La última projecció", dedicat al cinema Pisa), respectivament.


A més de les activitats principals, diverses entitats també vinculen les seves propostes a la programació de les Nits d'Estiu, com és el cas del Museu Agbar dels Aigües, les Nits a la Fresca al Castell (els dissabtes a la nit), o el festival Dansafolk, que organitza l'Agrupació Sardanista de Cornellà (26 i 27 de juliol).

 

Descarrega el programa de les Nits d'Estiu 2014
Pàgina web Nits d'Estiu