Arriba el Corpus 2014 amb un centenar d’activitats per compartir i gaudir a tots els barris

Ciutadans i visitants es podran tornar a divertir amb una àmplia programació que té com a objectiu reforçar els elements de participació popular, estrènyer llaços de convivència i gaudir de la vitalitat de la ciutat. Com cada any, el programa es nodreix de la col·laboració i participació de les entitats de que any rere any es comprometen amb la ciutat. A tots els barris, a les seves places i als seus carrers es viurà amb intensitat una festa pensada i confeccionada per a tots els públics, gustos i edats: més d'un centenar d'activitats per divertir-se i compartir.

Com sempre el pregó, dijous 19 de juny (21.15h), marcarà l'inici d'un cap de setmana replet d'activitats. Aquest any, la Societat Coral La Unió, que enguany celebra el seu 160 aniversari, serà l'encarregada de realitzar-lo i d'encendre una nova flama perquè el Corndefoc ens indiqui que el Corpus ja ha arribat (21.35h a la Plaça de l'Ajuntament).

Moltes activitats per al públic familiar

El programa equilibra la música amb les festes més tradicionals i les activitats familiars. Destaquen les propostes emmarcades en el "Corpus en família", amb grups d'animació i tallers per als més petits, la Gimcana, la festa de l'escuma i la mostra de catifes de flors, entre d'altres. Altres activitats que cal remarcar són les vinculades a la cultura tradicional, entre elles, l'exhibició castellera, el Correfoc i el Populari.

Així mateix, el Castellers de Cornellà celebraran una gran actuació castellera el diumenge, 22 de juny, acompanyats del Minyons de Terrassa i la Jove Xiquets de Tarragona, a la plaça de l'Església (12h).

En total més d'un centenar d'activitats per gaudir i divertir-se, per compartir i per viure a tots els barris de la ciutat.

Aquest any el cartell del Corpus ha estat realitzat pel dibuixant de Cornellà Guille de las Heras.

Aplicació per a mòbils

La programació del Corpus 2014 es pot consultar íntegrament des de qualsevol lloc i en tot moment gràcies a l'aplicació per a mòbils (iOS / Android), que inclou els horaris i detalls de totes les activitats, així com la seva localització al plànol, i compartir-les a les xarxes socials Twitter i Facebook.

L’aplicació ha estat desenvolupada per Einsmer-Pacto Generacional per al Consorci de Promoció i Dinamització del Comerç de Cornellà.