Espais per aprendre al costat dels nostres fills

Espai Nadó i Espai Familiar són dos serveis de l'Ajuntament de Cornellà per donar suport a les famílies amb fills i filles de poca edat no escolaritzats, on compartir experiències, relacionar-se amb altres famílies i assistir a diverses activitats formatives durant unes hores a la setmana. Tots dos funcionen d'octubre a juny i les inscripcions estan obertes. 

Els Espais Nadó Municipals Teresa Majem acullen a infants fins a nou mesos; estan en dependències de l'escola bressol La Trepa i de l'escola bressol Mag Maginet.

Els Espais Familiars Municipals estan així mateix en dependències de l'escola bressol La Trepa i de l'escola bressol Mag Maginet. Estan destinats a famílies amb fills des de 9 mesos a 3 anys, que no estiguin escolaritzats en una escola bressol. En tots els casos, mentre els petits juguen i es relacionen amb el grup, els adults que els acompanyen poden participar en xerrades i consultar a professionals o a altres pares. Dues entitats ofereixen també projectes similars, l’Espai Familiar Mowgli i l’Espai Familiar Club Sanfeliu-Sant Ildefons. 

Més informació en el departament de Polítiques de Família, en el telèfon 93 377 99 11.