Últim dia per a apuntar-se a la Universitat de la Gent Gran

Si tens més de 50 anys i vols seguir formant-te, matricula’t a la Universitat de la Gent Gran. Les inscripcions estan obertes fins al 30 de setembre i només cal adreçar-se al Centre Cultural Joan N. García-Nieto amb amb el D.N.I. i una fotografia mida carnet.  

Anglès bàsic, història de l’art català, grans civilitzacions del pròxim orient, filosofia, antropologia… són algunes de les temàtiques que ofereix la Universitat de la Gent Gran, rebatejada aquest curs com a UNED Senior/UGG Cornellà. 

Més de 100 alumnes van assistir l’any passat a aquests estudis que posen a l’abast dels ciutadans i ciutadanes de Cornellà de més de 50 anys programes formatius per aprofundir en els coneixements de tota mena de matèries, que s’adeqüen a la demanda de l’alumnat i a les propostes del professorat. 

El primer i segon trimestre s’imparteixen deu cursos cadascun, mentre que el tercer consta de vuit tallers més interactius i lúdics. També es fan sortides culturals per a complementar la formació. Es tracta, a més, del desè curs de la universitat per a la gent gran. 

Més informació al telèfon 93 376 70 11.