Si vols saber què passa els caps de setmana a Cornellà, entra a queferacornella.cat

L’Ajuntament de Cornellà ha posat en marxa un nou projecte cultural, que sota el nom “Què fer a Cornellà”, té l’objectiu d’impulsar una àmplia agenda d’oci per gaudir del cap de setmana a la ciutat. Es tracta d’una iniciativa global on s’ha treballat la programació però també la difusió i la interactuació amb els veïns i veïnes de Cornellà.

Des del mes de setembre s’han triplicat les activitats de caire cultural que s’organitzen a la ciutat els caps de setmana, incorporant espectacles de carrer a escenaris emblemàtics del municipi, com el parc de Can Mercader o la plaça de l’Església; més activitats relacionades amb el món de la lectura a la xarxa de biblioteques de Cornellà; i noves propostes per conèixer el patrimoni de la ciutat, com la visita teatralitzada amb el comte de Bell-lloc a la Torre de la Miranda. Les noves propostes se sumen a les programacions ja existents al municipi de L’Auditori, el ‘Cornellà Escena’ i el ‘Cultura en Família’, entre d’altres. La posada en marxa de la nova oferta cultural ha suposat una inversió de 43.500 euros per aquest tercer trimestre, que s’han sumat als 139.578 euros pressupostats a principis d’any. En total, l’Ajuntament de Cornellà destinarà 183.078 euros a la promoció de la cultura a la ciutat. 

El projecte “Què fer a Cornellà” inclou la revista digital www.queferacornella.cat, un butlletí electrònic, on mitjançant una subscripció es pot rebre a la bústia de correu les principals novetats de la setmana, quatre xarxes socials, per estar comunicat en tot moment –twitter, facebook, flickr i instagram– i la aplicació mòbil gratuïta “Que fer a Cornellà”, que permetrà consultar la programació des dels smartphones. 

Cap de setmana marcat pels encants esotèrics i la diada castellera

Cornellà es prepara per a la coneguda nit dels morts o nit de Halloween, amb diverses activitats i amb castanyades. A més, l’entitat Crear a Cornellà ha preparat “Cornellà Gòthica”, on podrem gaudir d’uns encants esotèrics a la plaça dels Enamorats. Màgia, herbes curatives, tarots, esoterisme, cartes astrals… i les actuacions d’Alfonso Pardo, Joan Pujol, Carles Gutiérrez i Francis Liñán. Començarà a les 21 hores, del divendres 31.

I diumenge, a la plaça de l’Església, tindrà lloc la XXIV diada castellera. Serà a les 12 i esteu tots convidats a formar part de la megapinya, perquè els nostres castellers toquin el cel.