L'Ajuntament duu a terme miniprojectes de manteniment de la ciutat

L'Ajuntament de Cornellà, en la seva línia de treball de mantenir tot el que s'ha aconseguit en els darrers anys, a més de les contínues campanyes de civisme, per a conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de conservar i utilitzar racionalment els recursos comuns, està desenvolupant diferents miniprojectes a l'espai públic. Entre ells: 

Millores d'accessibilitat a la plaça Fontsanta
La plaça Fontsanta, situada entre els carrers Penedès, Priorat, Terra Alta i la carretera de Sant Joan Despí s'ha remodelat recentment per fer-la més accessible i còmoda per als usuaris. En ella s'ha creat un espai central per al trànsit de persones i cotxes, separats dels edificis per parterres amb zones d'arbustos i arbres, i s'ha creat una àrea més acotada a la zona dels habitatges. A l'espai central s'ha situat un parell de jocs infantils.

Uns testos gegants decoren la plaça del Pilar
Des de fa unes setmanes s'han instal·lat a la plaça del Pilar, al barri de Sant Ildefons, uns testos gegants amb plantes de diferents espècies, que actuen com a decoració d'un espai per als vianants de gran circulació de persones. La plaça compta a més amb una zona de joc infantil i espais de descans amb bancs.

Nova pèrgola a la plaça d’Extremadura
La plaça d’Extremadura comptarà pròximament amb una pèrgola que s'està construint sobre una de les zones de joc i que cobrirà una superfície de 68,53 m2. Amb aquesta instal•lació es generarà un tamís de la llum natural, ja que s'instal·laran unes làmines de colors. L'estructura de suport serà galvanitzada i es crearan bancs d'obra.

Nous trams del carril bici
Durant el mes d'octubre s'han construït alguns trams de carril bici, concretament en l'avinguda Porta Diagonal, entre la carretera de L’Hospitalet i Salvador Dalí, i Marià Fortuny, entre Silici i l'avinguda Porta Diagonal. La nostra ciutat compta amb 8,5 quilòmetres de carril bici. També a Cornellà es pot passejar amb bicicleta per la llera del riu Llobregat i pels parcs de Can Mercader i el de la Infanta.