Una passejada comarcal aquest diumenge i més actes pel Dia contra la Violència Masclista

Consulta el programa

El proper 25 de novembre és el Dia Mundial contra la Violència Masclista. Al voltant d’aquesta data a Cornellà s’han organitzat diverses activitats de sensibilització i homenatge a les dones víctimes. 

El diumenge 23, tindrà lloc la II Marxa “El Baix Llobregat contra la violència masclista”, que sortirà des de la plaça de Mary Santpere, davant del centre comercial Eroski. Per a més informació i inscripcions heu de trucar al Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD): 934 742 841. 

L’acte central serà el dia 25 a la plaça de l’Església, davant de Can Vallhonrat, on es llegirà el manifest i es rendirà homenatge a les víctimes de violència, es farà una Flash Mob a càrrec del ballarí Lolo Paredes i l’Escola de Dansa Eva Gris, amb la participació del grup de joves de l’institut Esteve Terradas, i les castelleres de Cornellà alçaran un castell. També el dia 26 es farà  un cine fòrum, a càrrec de Drac Màgic, amb el curtmetratge A la meva pell, dels alumnes de l’institut Esteve Terradas, i la pel•lícula En tierra de hombres, al centre comercial Splau, on es repetirà la Flash Mob.