Xerrada “El treball social i la defensa de la dignitat” per commemorar els Drets Humans

Un any més, des de la Sindicatura de Greuges de Cornellà es commemora la Declaració Universal dels Drets Humans. I en aquesta ocasió, el Síndic, Joan Barrera, ha convidat la degana del Col·legi Oficial del Treball Social de Catalunya, Núria Carrera, a pronunciar la conferència “El treball social i la defensa de la dignitat”, una xerrada amb què es vol posar en relleu la feina que els treballadors socials desenvolupen en defensa de la dignitat de les persones en risc d’exclusió i que pateixen una situació d’extrema vulnerabilitat.

Els treballadors socials són una peça clau en l’ajut i orientació a les persones afectades per l’impacte de la crisi econòmica. El seu treball, des de l’àmbit de l’administració o a través d’entitats sense ànim de lucre, es desenvolupa en un context de forta pressió social i de retallades, circumstàncies que fan més lloable la seva feina de cobertura de les necessitats bàsiques de les persones més vulnerables. 

La presentació de l’acte, que tindrà lloc el 9 de desembre, a les 19 hores, al Centre Cultural Joan N. García - Nieto, anirà a càrrec de Josep Serrano, director - gerent de la Fundació per a l’Atenció a Persones Dependents.