Setze activitats gratuïtes cada setmana per posar-te en forma

Departament d'Esports

La programació municipal “Vaig venir a fer Esport Salut!” té per objecte promoure hàbits de vida saludable i introduir l'esport com un dels seus principals eixos. Per a aquest trimestre s'han programat 179 activitats; per exemple, només aquesta setmana, n'hi ha setze de diferents, entre dilluns i dissabte, com caminades, iniciació al running, txi-kung, circuits esportius, etc.

Es tracta de propostes amb un nivell de dificultat moderat i adaptades a edats diferents. L'únic requisit per participar és tenir ganes de practicar un activitat esportiva en companyia i compartir un oci saludable.

Les activitats són gratuïtes i estan dirigides per monitors especialitzats. La major part de les activitats es realitzen en l'entorn urbà, en places, parcs i circuits urbans, a més de les piscines municipals. Els horaris en què s'han programat són també amplis per arribar al major nombre
possible de persones.

Durant 2014, un total de 3.800 persones van participar en les activitats programades durant tot l'any, d'elles un 67% són dones i la resta homes.

Per a més informació i inscripcions: Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà. Telèfon: 93 377 02 12.

 

Programació Vine a fer Esport-Salut!